Desserts (ihkv de COVID bieden wij voorlopig geen ijsjes aan)

La Venezia

Wij werken samen met de firma La Venezia, een familiebedrijf dat werd opgericht in Italië en reeds 80 jaar ervaring en naambekendheid heeft als ambachtelijke ijsbereider.

De combinatie van deze jarenlange ervaring, ambachtelijke bereidingsmethoden, uitgebalanceerde receptuur en moderne productieapparatuur staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en een heerlijke smaak.
La Venezia heeft zich ontwikkeld met het onderscheidende merk in IL Primo. Dit premium merk huisvest de concepten roomijs, sorbetijs, bavarois en het unieke IL Primo One Shot concept.

Dit concept bestaat uit individuele cups die in het ijsmachine geplaatst worden. Dmv hoge druk worden de ijsjes uit hun cup geperst en omgetoverd in een mooi en vooral heerlijk ijsje. 
Bijkomend zorgt de combinatie van machine en cup voor een zeer hygiënische werkwijze omdat men niet met de handen in contact komt met de ijsjes. 
Voor elk wat wils want u kan kiezen uit maar liefst 12 verschillende smaken. De meeste hebben we standaard in ons assortiment.

Alle ijsjes bieden wij aan mét of zonder topping.
Wij hebben een ruime keuze zoals slagroom, aardbeien/chocolade/karamel/koffiedressing, confetti, mini-dragees, meringuekruimels (3 smaken), hagelslag, bréseliennenootjes, speculooscrumble, marshmallow mix, etc... Onze ijsjes worden eveneens voorzien van lekkere koekjes! Keuze in overvloed dus!

De ijsjes kosten 3.00€ per stuk. Voor de topping vragen wij géén meerkost. De afzonderlijke cups laten toe dat wij enkel en alleen de verbruikte ijsjes aanrekenen. 

De ijsjes worden geserveerd in een lekker krokant hoorntje of in een bekertje als dit voor u makkelijker is.

Laat u verrassen door zijn unieke en romige consistentie. Kortom, een superieure smaakbeleving!

Aardbei

Banaan

Brownie vanille

Cappuccino

Chocolade

Pistache

Stracciatella

Vanille

Vanille aardbei

Vanille chocolade

Yoghurt bosvruchten

Yoghurt naturel

Onze ijsjes op jouw evenement?

't Frietamientje
BTW: BE0635.578.642
Telefoon
+32 (0)468 23 42 98
E-mail
info@hetfrietamientje.be