Vraag een offerte aan

Offertes worden doorgaans beantwoord binnen enkele uren. Momenteel is het bijzonder duk (we zijn aan een enorme inhaalbeweging bezig van alle uitgestelde feestjes door Corona) waardoor offertes heel af en toe met wat vertraging toekomen. Wij doen ons uiterste best om jullie mails zo snel mogelijk te beantwoorden!!

Om u de meest correcte informatie te kunnen verschaffen over de totale kost, vragen wij de aanvraag zo compleet mogelijk in te vullen.

Uit ervaring weten wij dat het aantal personen vaak nog wijzigt tot op het allerlaatste moment. Vul daarom best een voorlopige schatting in, zo krijgen wij een beter zicht op onze planning.
 
Was u bij het invullen van de offerte aanvraag iets te snel of heeft u foutieve informatie doorgestuurd? Geen nood, wanneer wij u contacteren wordt uw aanvraag overlopen en verdere details worden besproken.
 
Wij hebben alles in werking gesteld om een zo duidelijk mogelijke boekingspagina te creëren. Mochten er toch nog vragen zijn mag u ons steeds telefonisch contacteren op het nr 0468 23 42 98.
 
't Frietamientje
BTW: BE0635.578.642
Telefoon
+32 (0)468 23 42 98
E-mail
info@hetfrietamientje.be