Ons verhaal

Over ons

In oktober 2015 gingen wij van start met de uitbating van onze mobiele frituur. Meteen een schot in de roos, want sindsdien zitten wij niet meer stil. Reeds na enkele maanden hebben we beiden beslist onze job vaarwel te zeggen en ons voor de volle 100% toe te leggen op onze frietjes. Want jawel … daar zijn wij fier op!

Naast onze vaste standplaatsen, zijn wij ook dé mobiele frituur bij uitstek voor al uw feesten en evenementen. Momenteel beschikken wij over een mooi wagenpark met knappe frietwagens die wij te allen tijde kunnen inzetten om u en uw gasten op hun wenken te bedienen!

Wij werken enkel met de enige échte frietaardappel, het bintje. Onze frietjes zijn dagvers. Zowel ons frietvet alsook onze snacks zijn topproducten met kwaliteitslabel.
 
Wij staan bekend om onze heerlijke, goudgele frietjes en op onze vaste standplaatsen vindt u in onze koeltoog maar liefst zo’n 30-tal snacks terug. Niet voor niets zijn wij in de regio dan ook bekend als de mobiele frituur met het meest uitgebreide aanbod. Ook brengen wij graag ons heerlijk huisbereid stoofvlees en goulash onder de aandacht, want deze worden gemaakt met veel liefde in eigen keuken!

Wat doen we?

“Het Frietamientje” is het concept van 2 enthousiaste mensen die maar één doel voor ogen hebben: KWALITEIT serveren.

Wij zijn vrijgevig! Zo houden wij op regelmatige basis superleuke acties en wedstrijden voor iedereen die ons volgt op facebook. Dit wordt door onze klanten en volgers steeds zeer positief onthaald! Zo gaven wij al veel gratis frieten, snacks en Bicky’s weg. Wij loten hele leuke verrassingen uit tijdens onze seizoensactie en onze topper was het uitloten van een gratis frietkraam aan huis! Wanneer wij ons super HAPPY voelen, houden wij een “HAPPY MINUTE” of “HAPPY HOUR” in de frituur. Je hebt er dus alle baat bij om onze facebookpagina leuk te vinden!

Wij brengen onze lekkere frietjes tot aan jouw deur! Zo staan wij steeds paraat voor volgende gelegenheden: doopfeest, babyshower/babyborrel, communiefeest/lentefeest, huwelijk/jubileum, pensioenviering, jawel...ook begrafenissen!, verjaardag, tuinfeest, wijkfeest of straatfeest, housewarming, opendeurdag, bedrijfsfeest/personeelsfeest, receptie, beurs, schoolfeest, fuif, muziekfestival, jaarmarkt, carnavalbal, carnavalsstoet, sportmanifestatie (voetbalmatch, wandelclub, …), goede doelen, mosselsouper, ...

Onze belofte aan u

Wij stellen niet alleen hoge eisen aan onze producten, maar ook aan onszelf!

’t Frietamientje bestaat uit een zeer professioneel team dat alles in werking stelt om uw feest in goede banen te leiden. Onze mensen voelen zich gelukkig in hetgeen zij doen en dat zie je!

’t Frietamientje staat bekend voor haar uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de strenge hygiënische normen, onze transparante en excellente service waarbij er geluisterd wordt naar de noden en behoeftes van onze klant. Bij ons geldt wel nog de boodschap “Klant is Koning”.
't Frietamientje
BTW: BE0635.578.642
Telefoon
+32 (0)468 23 42 98
E-mail
info@hetfrietamientje.be